In Utrecht Premium Corner

Op naar een losbandige zomer

07 juli 2021

Het centrum van Utrecht lijkt wel een klein slagveld tijdens een wandeling donderdagavond van de wijk Tuindorp-Oost naar de Jaarbeurs. In de Voorstraat zijn aan de ene kant van de weg glazen bier gesneuveld, aan de andere kant ligt een fietser languit op het asfalt. Even verderop zit een jongen vertwijfeld op de stoeprand, niet in staat om nog mee te lallen met zijn vrienden die het bekende nummer Utereg, me Stadsie inzetten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.