In Nunspeet Premium Corner

Zomerschool in de geest van Omtzigt

29 juni 2021

Politieke partijen organiseren wel vaker zomerscholen. Maar het CDA is opvallend actief. Zo houdt het Wetenschappelijk Instituut er in juli één in Doorn. De Stichting voor Sociale Christendemocratie en een club met de naam Appèltje-Eitje doen dat in augustus in Nunspeet ‘voor de christen-democraten van de toekomst’. Beide clubs zijn gelieerd aan het CDA.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.