Fusie Premium Corner

Salvini vraagt hand geestverwanten

02 juni 2021Leestijd: 2 minuten

De Italiaanse Lega-voorman Matteo ­Salvini wil diens groep in het Europees Parlement, Identiteit en Democratie, ­laten fuseren met de Europese Conservatieven en Hervormers (met onder meer FVD en SGP) en de niet-liberale partijen in de Europese Volkspartij. Daarmee zou de derde, tweede of zelfs grootste fractie in het Europees Parlement kunnen ontstaan.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.