In Brussel Premium Corner

Zijn gas en nucleair ‘groen’ of niet?

21 mei 2021Leestijd: 2 minuten

Zijn gas- en nucleaire-energiecentrales ‘groen’ of niet? Dat is een van de discussiepunten rond de European Green Deal. De 27 EU-regeringsleiders gaven in 2019 de toen aangetreden Europese Commissie als belangrijkste opdracht mee: de EU-landen mogen in 2050 geen broeikasgassen meer uitstoten. Sindsdien wordt gediscussieerd over het bereiken van zogeheten klimaatneutraliteit in 2050.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.