In Den Haag Premium Corner

Politieke weekboek: tegenvallende radicaliteit

19 mei 2021

Bestuurscultuur

Korte regeerakkoorden, afschaffen coalitieoverleg en debatten eerst in ministerraad en Kamer en niet eerst in de ‘polder’. Een nieuw orgaan dat de menselijke maat in het bestuur moet bevorderen. Dat waren de ‘radicale ideeën’ voor een nieuwe bestuurscultuur die VVD-leider Mark Rutte in Nieuwsuur uitte. De kritiek: was dit nou radicaal?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.