In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: VVD’ers maken kennis te gelde

13 april 2021

Bestuursstijl

Informateur Herman Tjeenk Willink sprak de fractieleiders om te zien of er eensgezindheid is over de op te lossen problemen. Over coalities en personen praat hij nog niet. Daarop is ‘het Binnenhof’ wel gefixeerd. De informateur zei dat Mark Rutte (VVD) niet de enige representant is van een verouderde bestuursstijl. Dat betekent niet dat Rutte geen obstakel is voor de formatie, zoals media vervolgens concludeerden, corrigeerde hij.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.