In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: historische openbaarheid

20 april 2021

Bonus

De zorgbonus kostte in 2020 geen 1,4 maar 2,2 miljard euro doordat de werkgevers bijna alle werknemers voordroegen en niet alleen die in de coronazorg. Ook in 2021 komt er een coronabonus. Omdat ze voorziet dat die weer duurder uitvalt, wil minister Tamara van Ark (VVD) dat de Kamer kiest: strenger selecteren of geen 500 maar rond de 200 euro. De oppositie wil niet kiezen en de volle mep, een Kamermeerderheid steunt Van Ark.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.