Premium Lock 30 onder 30: Dit zijn de talenten die de toekomst van Nederland bepalen

29 april 2021Leestijd: 1 minuut

Voor de derde keer presenteert EW de talenten die de toekomst van Nederland bepalen.

In deze tijd van negatief nieuws brengt de lijst van 30 talenten onder de 30 dit jaar een broodnodige dosis optimisme. Of het nu gaat om de ondernemer die een auto op zonne-energie voor massaproductie ontwerpt, de prijswinnende wiskundige die voor de klas leerlingen probeert te enthousiasmeren voor het vak, of de onderzoeker die door 3D-printen ziektes de wereld wil uithelpen: één ding hebben ze gemeen. De lichting 2021 is bevlogen door idealisme en allemaal zetten ze zich in voor een betere wereld.

Voorgaande jaren leren: wie de lijst haalt, wacht vaak succes. Schrijver Marieke Lucas Rijneveld won na haar uitverkiezing in 2019 de ­International Booker Prize, YouTuber Nikkie de Jager werd Nederlandse ambassadeur voor de Verenigde Naties en was onder meer te zien in het tv-programma Wie is de Mol?, en de partij Volt van Reinier van Lanschot behaalde bij de Europese verkiezingen niet meteen succes, maar zit nu wel drie man sterk in de Tweede Kamer. Als er iets is wat deze talenten laten zien, dan is het dat het beste nog moet komen.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 26,99 per kwartaal leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw