In Brussel Premium Corner

Hoe Parlement zich inkoopt in Brussel

14 oktober 2020Leestijd: 2 minuten

Het Europees Parlement verstevigt zijn band met Brussel. Het bestuur van het Parlement, ‘het Bureau’ genoemd, wil de nu nog gehuurde gebouwen met de namen Wiertz, Kohl, Montoyer 30 en 63 en Trèves II kopen. Niemand van het Bureau – de Italiaanse Parlementsvoorzitter David Sassoli (PD), veertien ondervoorzitters en vijf quaestoren – maakte vorige week bezwaar tegen dit voornemen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.