In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: smetje op winst van CDA-leider

25 augustus 2020Leestijd: 2 minuten

Debatten

De Tweede Kamer kwam terug van reces. En opnieuw ging het over de zorgsalarissen. Er is gestemd over moties die een loonsverhoging bepleiten. Van de coalitie was één lid meer aanwezig dan van de oppositie, waardoor de uitslag 68 tegen 69 stemmen was. Premier Mark Rutte (VVD) beloofde iets aan de werkdruk in de zorg te doen. In het zoveelste debat over de onterecht stopgezette kinderopvangtoeslagen, bleek dat compensatie amper van de grond komt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.