In Den haag Premium Corner

Politiek weekboek: D66: en toen waren er twee

02 juni 2020

Topsport

Minister Kajsa Ollongren zei in talkshow M dat zij na haar ziekte geen gooi zal doen naar het D66-leiderschap, omdat het uitoefenen van die functie ‘topsport’ is. Collega Sigrid Kaag kwam ook in het nieuws. Ze zou in beeld zijn als directeur-generaal van de Wereldhandelsorganisatie. Kaag ­reageerde voor de camera’s van Nieuwsuur gevleid, maar haakte niet af als kandidaatleider en blijft met fractievoorzitter Rob Jetten in de race.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.