In Nijmegen Premium Corner

Letters terug op voormalige lampenfabriek

15 april 2020Leestijd: 2 minuten

Op een zonnige vrijdagmiddag zie je ze niet direct. Maar in de schemering met de verlichting aan des te meer, zegt Joris Joore (35), beheerder van en een van de ondernemers in het gebouw van de voormalige lampenfabriek Splendor in Nijmegen. Sinds begin deze maand zijn de letters terug op de gevel, op verzoek van de Seniorenvereniging Splendor en de huidige eigenaren. ‘Zo valt het pand toch wat meer op.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.