In Delft Premium Corner

Delft Zuid ligt voor Pampus

19 februari 2020

Er zijn treinstations met een bijna mythische status – Waterloo Station, Gare du Nord, Grand Central Terminal, Kazanstation – maar Delft Zuid hoort daar niet bij. Het bereikte alleen een cultstatus, en dat is gezien zijn betonnen onooglijkheid al heel wat. Zoveel stations zijn er niet waaraan een dichtbundel is gewijd. Delft Zuid wel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.