In Brussel Premium Corner

EU-kritisch? Dan niet meepraten

15 januari 2020

De Duitse Commissievoorzitter Ursula von der Leyen (CDU) wilde meteen na haar aantreden in ­december 2019 een ‘conferentie over de toekomst van Europa’. Die heeft één doel: het promoten van machtsoverheveling door de natiestaten naar de EU. De Conferentie ‘geeft een nieuwe impuls aan de constructie van Europa en brengt ­Europa dichter bij zijn burgers’, aldus de denktank van het Parlement.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.