In Emmel­oord Premium Corner

Het Paleis van de polder

17 september 2019

Op deze druilerige ochtend ruikt Emmeloord zelfs op 60 meter hoogte heerlijk naar brood. De geuren van broodfabriek Goedhart beneden stijgen op naar het uitkijkplatform van de poldertoren. Hier, pal onder het carillon, is het uitzicht weids: in de verte het nieuwe, platte land van de Noordoostpolder, dichterbij de drie torens van de gereformeerde, hervormde en katholieke kerk van Emmeloord.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.