Pioniers Premium Corner

Op pad met ondernemend miljonairsduo

08 juli 2019

Ze zijn dertig jaar bevriend, ondernemen al dertig jaar samen en bouwden in die tijd hetzelfde vermogen op. Dit jaar worden ze beiden 50 jaar. Volgend jaar is er dankzij hen weer een Grand Prix op het racecircuit van Zandvoort, dat ze bezitten. Op pad met een ondernemend duo: prins Bernhard van Oranje en Menno de Jong.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.