In de Kamer Premium Corner

Senator ontdekt: ik ben geen politicus

04 juni 2019Leestijd: 2 minuten

Hij zit op een stoeltje aan de zijkant van de centrale hal van de Eerste Kamer en leest de krant. Paul Schnabel (70), oud-directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau en oud-voorzitter van de commissie voltooid ­leven, is opnieuw verkozen tot senator. Maar, vertelt hij, net als 43 andere Eerste Kamerleden neemt hij toch afscheid.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.