In Den Haag Premium Corner

Opstomen naar de Straat van Malakka

18 april 2019Leestijd: 2 minuten

Hoe om te gaan met China? Op deze vrijdagmiddag probeert de TeldersStichting – het wetenschappelijk bureau van de VVD – en het VVD Thematisch Netwerk Internationaal, op een symposium in het deftige Carlton-hotel in Den Haag een antwoord te vinden. ‘Het is een actueel thema waarvoor veel belangstelling is,’ concludeert Patrick van Schie, directeur van de TeldersStichting. De zaal zit vol.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.