In de Residentie Premium Corner

Oud-minister Dijsselbloem nieuwe voorzitter van de OvV

24 april 2019Leestijd: 2 minuten

Tijdens zijn optreden op 27 maart in tv-programma DWDD, waar Jeroen Dijsselbloem de Brexit-perikelen becommentarieerde, zei de PvdA’er dat het de laatste keer was omdat hij wat anders ging doen. De lach op zijn gezicht was nog breder dan die van de altijd vrolijke presentator Matthijs van Nieuwkerk. Wat hij ging doen, wilde de oud-minister van Financiën niet zeggen. Het was nog geheim.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.