In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: Hugo belde zelf Bossche Nellie

20 maart 2019Leestijd: 2 minuten

Campagne

De verkiezingscampagne werd maandag tijdelijk stilgelegd wegens de moordpartij in Utrecht. Geert Wilders (PVV) begon ’s middags toch weer te twitteren en eiste een Kamerdebat. Forum voor Democratie legde zijn campagne niet stil: leider Thierry Baudet zei op een bijeenkomst in Scheveningen dat het ‘juist nu essentieel is om samen te komen en met elkaar te spreken over de toekomst van ons land’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.