Universiteitscampus Premium Corner

Maastricht richt vizier op Brussel

24 april 2018Leestijd: 2 minuten

Rector magnificus Rianne Letschert (41) van Maastricht University lacht om de vraag of Maastricht zich wil aansluiten bij de Spaanse Nederlanden. Het Spaanse muziekgroepje dat de openingsavond van de nieuwe universiteitscampus in Brussel begeleidt, wekt die suggestie. Maar het is banaler. ‘In Nederland zijn er veel universiteiten die een campus openen in Den Haag. Maar wij krijgen meer subsidies uit Brussel dan van de NWO,’ zegt Letschert.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.