Vergeldingsaanval Premium Corner

Blok durft niet te kiezen en verschuilt zich

19 april 2018Leestijd: 4 minuten

De vuurdoop van de VVD-bewindsman op Buitenlandse Zaken verliep bepaald niet vlekkeloos. Stef Blok loopt zich steeds te verschuilen.

Zo’n eerste maand is te mager om een minister van Buitenlandse Zaken op te beoordelen, maar de vuurdoop van Stef Blok (53) verliep bepaald niet vlekkeloos. De net aangetreden VVD’er toonde slechts ‘begrip’ en geen volle steun voor de kruisrakettenaanval op Syrië door de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk. Maar direct nadat de drie landen de NAVO-bondgenoten zaterdag informeerden over de militaire operatie, verscheen een verklaring waarin ‘alle bondgenoten hun volledige steun gaven’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.