Boek

Ter Herinnering Ruud Lubbers (1939-2018)

21 februari 2018

Wilt u meer weten over de deze week overleden voormalige premier Ruud Lubbers, dan kunt u terecht in de ruim geïllustreerde speciale uitgave Ter Herinnering Ruud Lubbers (1939-2018).

Ruud Lubbers

Lees ook de volledige necrologie van Lubbers:

Ruud Lubbers (1939-2018), tragische krachtpatser

Lubbers is niet alleen de langstzittende premier van Nederland, maar misschien ook wel de kleurrijkste. Hij kende triomf, adoratie en succes. Maar ook verraad, deceptie en verlatenheid. Er waren affaires met bedrijven en, blijkbaar, vrouwen, maar ook broedertwisten, althans als Helmut Kohl en Elco Brinkman broeders kunnen worden genoemd.

In deze Ter Herinnering beschrijft politiek journalist Bert Steinmetz Lubbers’  leven vanaf zijn vroege jongensjaren in Rotterdam en toont hij hoe Lubbers naast een harde, zakelijke kant ook een ‘linksige’ inborst had. De tegenkant van de doener was de jezuïet met belangstelling voor ‘het geheim der dingen’.

Deze uitgave telt 104 pagina’s en kost € 8,95. Vanaf 22 februari te koop in de boek- en tijdschriftenhandel. Of bestel alvast via www.elsevierweekblad.nl/ruudlubbers  of via telefoonnummer 085-8888151.

Bestel: https://shop.elsevierweekblad.nl/product/elsevier-weekblad-ter-herinnering-ruud-lubbers/