Den Haag Premium Corner

Voor nieuws ga je naar de nagelstudio

20 september 2017Leestijd: 2 minuten

Aan de Gedempte Gracht in Den Haag, gelegen achter de Bijenkorf, begint Chinatown. Tussen de restaurantjes zit ook ­Majestic, een nagelsalon gerund door een vrouw met Vietnamese achtergrond. Aan de wand hangen tussen reclames voor de verschillende behandelingen een paar zwemdiploma’s en kindertekeningen. Maar nagels is waar het hier om draait.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.