Den Haag Premium Corner

Thierry Baudet werft VVD-leden met ‘overstapservice’

26 september 2017Leestijd: 3 minuten

Makkelijker

Wie wil er nou niet zorgeloos overstappen? Naar een andere verzekeraar of telecomaanbieder. Of naar een andere politieke partij. Maar weinigen zijn lid en dus vechten partijen om hen die zich willen binden. Forum voor Democratie heeft er een ‘overstapservice’ voor opgezet. De partij van Thierry Baudet richt zich expliciet op VVD-leden. De stunt gaat gepaard met een bekende slogan: ‘Leuker kunnen we het niet maken. Wel makkelijker.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.