Den Haag Premium Corner

Stilte tijdens formatie: terug naar de jaren vijftig

20 september 2017

Agenda

Terwijl iedereen wacht op de uitkomst van de kabinetsformatie, draait de wereld gewoon door. Zie de koninklijke en de politieke agenda. Zo vertrok premier Mark Rutte (VVD) dinsdagmiddag na de plechtigheden van Prinsjesdag naar New York om er de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Daar zou hij twee dagen blijven. Dagen waarop VVD, CDA, D66 en ChristenUnie zonder hem zouden vergaderen. Maar een kabinet presenteren, dat gaat niet als Rutte er niet is.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.