Brussel Premium Corner

Slavisch Europa wil zich verenigen in Slavonic House

13 september 2017

Brussel krijgt er weer een house bij. Na het Holland House krijgt de EU-hoofdstad in 2020 een Slavonic House. De Tsjechische Duitser David Chmelik (49) heeft Belgische investeerders gevonden om aan de Wetstraat in de Europese wijk een gebouw te kopen waar Slavisch Europa samen moet worden gebracht. Er moeten een winkelcentrum (‘het eerste in de Europese wijk’), een restaurant en kantoren komen. ‘Ook niet-Slaven zijn welkom.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.