Katlijk

Politie pakt zoon (14) op na dood van ouders Katlijk

26 september 2017Leestijd: 1 minuut

De politie heeft de 14-jarige zoon aangehouden van de man en vrouw die dinsdag dood werden gevonden in het Friese dorp Katlijk. De jongen wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de dood van zijn ouders.

Dat meldt de politie dinsdag.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Buren troffen de slachtoffers aan

De lichamen van de man en vrouw werden gevonden in een huis aan de Schoterlandseweg in Katlijk, een dorpje niet ver van Heerenveen. Bewoners van een ander deel van het pand, de buren dus, troffen de slachtoffers aan.

Een speciale politie-eenheid was eerder vandaag met honden en kogelwerende vesten op zoek naar de dader of daders. Ze vermoedden dat zij zich mogelijk nog ophielden in de omgeving. Hoe de man en vrouw om het leven zijn gekomen, is vooralsnog niet bekend. Ook is niet duidelijk wie zij precies zijn.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.