nederland Premium Corner

Confereren over transitland Libië: komt er ooit een deal?

09 augustus 2017Leestijd: 2 minuten

Stabiliteit in Libië. Wie verlangt er niet naar? Al was het maar om de migratiestroom naar Europa te stoppen. VVD-Kamerlid Han ten Broeke (48) bezocht afgelopen week een conferentie over dit thema in Tunis. Liberale partijen uit Tunesië en Libië hadden de bijeenkomst georganiseerd. Ten Broeke was er de enige Europese deelnemer aan een paneldiscussie.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.