Tilburg

Twee verdwenen meisjes zijn weer terecht

06 juni 2017Leestijd: 1 minuut

Nadat afgelopen weekeinde was gebleken dat twee vermiste veertienjarigen, Savannah Dekker en Romy Nieuwburg dood waren, kwam het nieuws dat nog eens twee meisjes waren verdwenen. De twee meisjes uit Tilburg zijn intussen weer terecht.

Het gaat om meisjes van zestien en zeventien jaar. De politie verspreidde meerdere opsporingsberichten verspreid. De familie van de meisjes heeft zelf de politie gebeld om te melden dat het tweetal terecht is, schrijft Omroep Brabant.

Urgente vermissing

Ze zouden hun ouders hebben gezegd op tijd thuis te komen, maar kwamen niet meer opdagen. De politie gaf een signalement af. De zeventienjarige, die zondagmiddag rond 13 uur op de fiets vertrok vanaf het Ganzerikhof in Tilburg heeft lang bruin haar, een stevig postuur, een getinte huid en is ongeveer 1,60 meter lang. Ze droeg een blauwe pet, een zwarte jas en een blauwe spijkerbroek. Ze reed op een groene fiets.

Het zestienjarige meisje, dat rond hetzelfde tijdstip vermist raakte, vertrok vanaf de Griegstraat (ongeveer 6 kilometer verwijderd vanaf het Ganzerikhof). Ook zij heeft lang bruin haar, en ze is 1,70 meter lang en slank. Ze droeg een wit vest en een zwarte trainingsbroek en reed mogelijk op een zwarte fiets.

Tips worden ‘zeer serieus’ genomen

De politie heeft via Burgernet meerdere meldingen gedaan in Tilburg.

De afgelopen dagen  kwamen al talrijke tips binnen.

 

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.