Referendum toont kloof tussen politiek en burger

Referendum toont kloof tussen politiek en burger

08 april 2016Leestijd: 1 minuut

Net als in 2005 toont ook dit referendum weer aan dat kiezers heel anders over Europa denken dan de volksvertegenwoordigers. Zo lang zij dit niet inzien, zullen ze steeds grotere electorale klappen krijgen.

Dat betoogt politiek commentator Syp Wynia in onderstaande video…

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.