lezersaanbieding

Wigwam Travel biedt vluchten met gunstige vliegtijden in combinatie met prachtige hotels

21 juni 2019

Goed nieuws voor alle reislustigen onder ons. Het eeuwige online zoeken naar een fijn hotel en gunstige vluchttijden is voorbij.

LezersaanbiedingOntvang als lezer van Elsevier Weekblad € 30 korting op
het gehele stedentripaanbod van Wigwam Travel.
• Actie loopt tot 31 juli 2019.
• Kortingscode ‘EWCITY30’

Bij de nieuwe reisorganisatie Wigwam Travel boekt u vanaf nu een pakketreis met de zekerheid van een prachtig hotel en goede vluchttijden. Hotels worden streng geselecteerd op locatie, sfeer en uitstraling waardoor u altijd op een leuke plek verblijft. Denkt u aan sfeervolle boetiekhotels, stijlvolle kamers en hotels met een uitstekende service.

Van stedentrips tot zonvakanties, van verre reizen tot dichtbij: er is keuze voor ieder budget. Bovendien krijgt u uitsluitend de keuze uit goede vluchttijden. De heenvlucht kiest u bijvoorbeeld in de ochtend, zodat u ‘s middags al op uw bestemming bent, en de terugvlucht laat op de avond, zodat u nog de hele dag kunt genieten. Een goede prijs-kwaliteitverhouding hoeft niet duur te zijn, een complete reis boekt u al vanaf 139 euro per persoon. Wat wordt uw volgende bestemming?

Voor meer informatie: wigwam.travel of bel +31 20 – 223 46 08