lezersaanbieding

Lezersaanbieding: Coverseal

24 mei 2019

Wie een zwembad heeft, houdt dit graag schoon en ook veilig met een overdekking. Importeur ZwembadPlus heeft dé oplossing voor uw wensen, namelijk het Coverseal afdekzeil.

Coverseal automatische, zeer veilige 4-seizoenen zwembadafdekking: een afdekzeil in strak design!

Het Coverseal afdekzeil voldoet aan de strengste eisen van zwembadveiligheid en is dus ook volledig veilig voor de kleinste kinderen. Het unieke volautomatische afsluitsysteem sluit binnen 45 seconden een zwembad (10×5 m) volledig af en houd bovendien verdamping en warmteverlies tegen. Tijdens de openingsen sluitingscyclus verplaatst het gehele mechanisme zich over de volledige lengte van het zwembad. Daarbij wordt het soepele Coverseal afdekzeil perfect gespannen en weerstaat het gewicht tot 300 kg/m1 zonder ophoping van regenwater.

Lezersaanbieding

Bij aankoop van een automatische Coverseal zwembadafdekking ontvangt u gratis een ZwembadPlus Cadeaubon ter waarde van € 250,-.

 

Deze is te besteden in de webshop van zwembadplus.nl voor nóg meer zwemplezier in en om uw zwembad!

Het Coverseal 4-seizoenen afdekzeil is geschikt voor alle zwembaden, zowel binnen als buiten, en alle seizoenen. De Coverseal is extreem duurzaam en werkt op ingebouwde zonnepanelen. Het Coverseal afdekzeil is bestand tegen warmte in de zomer én vrieskou in de winter. Daarmee is deze nieuwe generatie afdekzeilen totaal verschillend is van ieder bestaand product.