Groen als stijlvolle eyecatcher in uw interieur

18 december 2018Leestijd: 2 minuten
Chicplants

Met Chicplants gaat er een nieuwe, groene belevingswereld voor u open.

 

Op een heldere en overzichtelijke manier presenteert Chicplants op haar website exclusieve, kant-en-klare combinaties van plant én pot. Deze grote en stijlvolle blikvangers vormen een origineel stijlitem in uw interieur, zoals een designlamp of een uniek kunstwerk. De combinaties worden ontworpen door de stylistes en worden exclusief door Chicplants verkocht. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen droomcombinatie samenstellen, of een losse plant of pot bestellen voor thuis of op kantoor.

Chicplants is een samenwerking tussen Chicplants en Van der Arend Tropical Plantcenter. Hierdoor levert zij veelal direct uit eigen kwekerij en worden alle planten door deskundigen goed gecontroleerd op gezondheid en doorworteling. De kwekerij beslaat 10 hectare in Nederland en 60 hectare in Frankrijk. Middels de tweede generatie borgt de kwekerij meer dan 60 jaar ervaring. Door deze bundeling van krachten kunnen ze u goed adviseren op zowel het plantkundige vlak als het esthetische vlak, een unieke combinatie in de sector van het groen.

Lezersaanbieding

Bij bestelling van een plant en pot combinatie vanaf € 299,-, biedt Chicplants u nu een compleet verzorgingspakket aan ter waarde van € 39,95. Zo geeft u uw plant een extra goede start! Profiteer van deze exclusieve lezersaanbieding en plaats bij uw bestelling in het opmerkingenveld de code ‘EW 2018’

 

Geldig t/m 31-03-2019

Bij Chicplants bestelt u gemakkelijk online, maar ze bieden u ook de mogelijkheid om eens te komen kijken in haar showroom. Ervaar de kracht van bijzonder en exclusief groen en laat u inspireren! Voel u vrij om zelf te experimenteren en prachtcombinaties te creëren of laat u adviseren. Chicplants verwelkomt u graag.

Voor meer informatie chicplants.com of bel 0174 625 895