lezersaanbieding

22-daagse camperreis West-Amerika

03 december 2018

Stel je eens voor: je camper staat in de natuur tussen de bomen, op de barbecue ligt een steak en je hebt een koud glas drinken binnen handbereik. Je stookt het vuur nog eens op en denkt terug aan weer een geweldige dag.

Zodra het vliegtuig het laatste gedeelte van de landing inzet naar het vliegveld zie je vanuit het raampje de wereldberoemde Strip al liggen. Het is maar een klein stukje rijden van het vliegveld naar de Strip, dus je hoeft niet lang te wachten tot je je kunt onderdompelen in alle gekheid van Las Vegas. Deze stad is anders dan alle andere steden die je tot nu toe hebt gezien.


Deze reis is inclusief:

Retourvlucht Amsterdam – Las Vegas, twee hotelovernachtingen Las Vegas, 19 dagen camperhuur Cruise America inclusief inventarissen, verzekering (US $ 1500,- eigen risico), 2300 mijl vrij te rijden of ongelimiteerd aantal mijl.

Vertrek van deze reis is mogelijk van april t/m oktober 2019. Vanaf-prijs
gebaseerd op vertrek op 30 oktober 2019 in Cruise America type C30:
• 2 personen: € 1.349,- p.p.
• 3 personen: € 1.129,- p.p.
• 4 personen: € 999,- p.p.

Exclusief: milieuheffing $ 5,-, resortfee ca. $ 40,- p.k.p.n., alle transfers en evt. verhoging van luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

Wil je afwijken van deze vertrekdata, vraag dan vrijblijvend een reisvoorstel aan. Daarnaast biedt Travelhome ook camperreizen aan naar Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Cuba, Europa en Japan.

Bezoek een aantal van de unieke themahotels en kijk er je ogen uit. In de avond geniet je van een maaltijd in een van de vele restaurants, ook zijn er ontelbaar veel shows van Cirque du Soleil, een bekende artiest of de fonteinen van het Bellagio hotel, hier is het overal genieten!

Je stapt in je camper en rijdt vanuit Las Vegas naar Seqouia waar de bomen tot de hemel reiken. Vervolgens naar Yosemite National Park om het prachtige natuurschoon te bewonderen. Spot herten en beren, kampeer prachtig tussen de bossen en koel af in een van de bergmeertjes na een lange wandeling. Op naar wereldstad San Francisco, struin over Fisherman’s Wharf en neem een cable car naar Union Square om te shoppen of rond te slenteren.

Het adembenemende uitzicht over de immense Grand Canyon verdwijnt in de achteruitkijkspiegel en in de avond geniet je van een heerlijke barbecue aan Lake Powell. Je waant jezelf in een echte ouderwetse western tijdens een tour door Monument Valley, hier herleven de tijden van de cowboys en indianen. In Zion National Park wandel je langs watervallen en door de groene natuur. Vanaf jouw camping in Bryce Canyon steek je de straat over en verwonder je je over de prachtige zonsondergang die de grillige rode zandsteenpilaren in een rode gloed zet.

Kortom: een reis vol hoogtepunten, door natuur en prachtige steden, dát is jouw camperreis door West-Amerika!

Boek deze reis direct via www.travelhome.nl/ew

Voor meer informatie bel 040-2113938