Simon Rozendaal Premium Corner

Mag het iets minder met al die conferenties?

09 september 2019

De ene klimaatconferentie van de Verenigde Naties (VN) is nog niet afgelopen of de volgende dient zich alweer aan, schrijft Simon Rozendaal. Vorig jaar december was er een in het Poolse Katowice, in juni was er een tussenconferentie in Bonn, in september een in New York (daar is de aanstaande Nobelprijswinnaar voor de Vrede, Greta Thunberg, ook), in oktober een in Costa Rica, en dat alles ter voorbereiding van de grote conferentie in december in Santiago (Chili).

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.