kennis

Zika-virus: beter even niet zwanger raken?

12 februari 2016Leestijd: 1 minuut

Het zika-virus vormt waarschijnlijk een gevaar voor ongeborenen die via de placenta van de moeder geïnfecteerd raken. Moeten Nederlandse vrouwen nu het zekere voor het onzekere nemen en de zwangerschap uitstellen? Wetenschapsredacteur Simon Rozendaal legt uit.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.