kennis

Bestel nu de Elsevier Gids Beste Ziekenhuizen 2016

14 januari 2016Leestijd: 1 minuut

De Elsevier Gids Beste Ziekenhuizen 2016 is een handzaam naslagwerk voor wie medische zorg in Nederland wil kunnen vergelijken.

Niemand kiest er vrijwillig voor, maar het overkomt de meeste mensen weleens. Je moet naar de huisarts, krijgt een verwijzing naar de specialist, en soms volgt opname in het ziekenhuis. De een is er snel weer bovenop, bij de ander verloopt het herstel minder voorspoedig.

Zelf kiezen

Nog niet zo lang geleden liet de patiënt zich gedwee doorverwijzen naar de arts, het ziekenhuis of de kliniek. Nu kiest een toenemend aantal patiënten liever zelf zijn zorgverleners.

Het motto van Elsevier Gids Beste Ziekenhuizen 2016 luidt: wie wil kiezen, moet kunnen vergelijken. De Elsevier Gids Beste Ziekenhuizen 2016 biedt een overzicht van alle Nederlandse ziekenhuizen, voorzien van de kwaliteitsbeoordeling volgens het jaarlijkse Elsevier-onderzoek Beste ziekenhuizen.

Met onder meer:
159 zelfstandige klinieken met branche-keurmerk
32 patiëntenverenigingen
Checklist voor uw zorgpolis plus premies
Fotoserie spectaculaire nieuwbouw van ziekenhuizen
Portretten van ‘superzusters’ en ‘topbroeders’
Medisch specialisten als pioniers van de openbaarheid

Te bestellen via deze site of via telefoonnummer 0314-358350. Ook te koop in de tijdschriftenhandel.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.