kennis

Digitale wereld: Apple’s antwoord op inzakkende tabletverkoop

10 september 2015Leestijd: 2 minuten

Wat gebeurt in de digitale wereld: welke gadget moet u hebben en welke apps mag u niet missen? Elsevier maakt wekelijks een overzicht.

1. Hebbeding

Apple’s antwoord op de inzakkende tabletverkoop? De iPad Pro, die tweederde groter is dan een gewone iPad en fors meer rekenkracht heeft. De Pro is ook uit te breiden met een toetsenbord en een stylus. Apple hoopt zo klandizie weg te snoepen van laptop­makers. Klanten moeten wel diep in de buidel tasten voor de Pro: hij begint vanaf 799 euro, het toetsenbord kost 169 euro.

2. De mens achter

Michel Willems (41) studeerde bedrijfseconomie. Heeft met Harm Wolterink een bureau voor webdesign. Samen richtten ze BimBimBikes op, een boekingssite voor huurfietsen.

3. Tip

Elsevier nummer 38, 19 september 2015

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.