kennis

Digitale wereld: een snoerloze speaker, en een kortings-app

06 augustus 2015Leestijd: 2 minuten

Wat gebeurt in de digitale wereld: welke gadget moet u hebben en welke apps mag u niet missen? Elsevier maakt wekelijks een overzicht.

1. Hebbeding

De Bento-speaker voor smartphones heeft geen snoeren nodig. Hij bevat vier sensoren die de geluidsgolven opvangen die uit het toestel komen, en speelt deze versterkt af. De Bento werkt met alle smartphones. Nog een pluspunt van deze mooi vormgegeven speaker: hij verspreidt muziek 360 graden. De accu gaat bovendien zes uur mee. De Bento is te krijgen in twee kleuren.

2. De mens achter

Roman Golik (29) is van origine Russische bedrijfsadviseur. Hij is ook de oprichter van TastyClub. Wie via de app lid wordt, krijgt minimaal 10 procent korting in 344 bars en restaurants in Nederland.

3. Tip

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.