kennis

Digitale wereld: handige 3D-scanner en een ticketvergelijker

30 juli 2015

Wat gebeurt in de digitale wereld: welke gadget moet u hebben en welke apps mag u niet missen? Elsevier maakt wekelijks een overzicht.

1. Hebbeding

De Bevel, een kleine 3D-scanner die je aan je smartphone of tablet koppelt, maakt met de reguliere camera mooie 3D-scans. Via de bijbehorende app kunt u bijvoorbeeld een foto van iemand 3D maken en bekijken, en op Face­book posten. ­Bevel werkt zowel met Android als iOS. De maximale afstand tot een object is een meter. De accu werkt drie uur en laadt op via een micro usb-kabel.

2. De mens achter

Jens steenhuis (28) richtte samen met Bob Stolk (27) in 2012 PaperFlies op. Die begon als website om vliegtickets te zoeken en boeken. Nu is de site uitgebreid met vergelijking van hotels.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.