kennis

Digitale wereld: een mini-drone, en een handige vacature-app

29 juni 2015Leestijd: 2 minuten

Wat gebeurt in de digitale wereld: welke gadget moet u hebben en welke apps mag u niet missen? Elsevier maakt wekelijks een overzicht.

1. Hebbeding

Drones die kunnen filmen? Die zijn vaak groot en vooral duur. De Micro Drone 3.0 daarentegen is niet groter dan een hand, en gaat 150 euro kosten. De Britse dronebouwer Extreme Fliers haalt er  geld voor op via crowdfundingwebsite Indiegogo. Bijzonder is dat de camera van de kleine Micro Drone vastzit aan een zogenoemde gimbal, waardoor het beeld minder schokkerig is.

2. De mens achter

Bart Naber (23) doet bedrijfseconomie aan Fontys Hogescholen in Tilburg. Hij bedacht vacature-app OTSO, waarmee bedrijven en werkzoekenden sneller aan elkaar worden gekoppeld.

3. Tip

Elsevier nummer 27, 4 juli 2015

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.