kennis

Digitale wereld: een compacte speaker, en een handige assistent

23 juni 2015Leestijd: 2 minuten

Wat gebeurt in de digitale wereld: welke gadget moet u hebben en welke apps mag u niet missen? Elsevier maakt wekelijks een overzicht.

1. Hebbeding

De Ultimate Ears Roll is een ronde speaker, verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Dankzij een elastisch koord is hij eenvoudig overal aan vast te maken. Bluetooth verbindt de speaker met de smartphone. Op de accu gaat hij zo’n negen uur mee. De compacte Roll is makkelijk mee te nemen, ook naar het strand. Hij kan tegen een stootje en is waterdicht en stofbestendig.

2. De mens achter

Emile Nijssen (23) ontwikkelde samen met Stefan Witkamp (22) Homey, een assistent waarmee makkelijker de toenemende hoeveelheid slimme ­apparaten in huis te besturen is.

3. Tip

Elsevier nummer 26, 27 juni 2015

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.