kennis

Elsevier tipt: websites en apps

17 maart 2015Leestijd: 1 minuut

Badadum.com, Worms 3 en Vakantiepiraten

Babadum.com
Taalspelletje. Bij elk plaatje dat deze mooie website toont, moet u raden welke van de vier woorden hiernaar verwijst. Die woorden kunnen Zweeds, Russisch, Engels of één van negen andere talen zijn. Simpel en intuïtief: ook leuk voor kinderen.

Worms 3 (Android, iOS), 0,80 euro
De Worms-spellen zijn vorig jaar uitgebracht voor de smartphone en onlangs sterk in prijs verlaagd. Leuker dan dit wordt het niet om wormen elkaar te laten afmaken met bazooka’s en exploderende duiven.

Vakantiepiraten (Android, iOS), gratis
Voor wie vakantiegeld wil besparen: deze app verzamelt aanbiedingen van vliegmaatschappijen en touroperators en kan de gebruiker waarschuwen bij aanbiedingen voor een bepaalde bestemming.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.