Corona Premium Corner

Steeds meer landen gaan boosterprik aanbieden

10 augustus 2021

458 coronagevallen op Spelen

Tot en met zondag 8 augustus, de dag van de sluitingsceremonie, zijn er bij de Olympische Spelen in Tokio in totaal 458 mensen besmet met het coronavirus. In 29 gevallen betrof het sporters, in 115 gevallen ging het om officials en in 26 gevallen om journalisten. De rest van de besmettingen (288) betrof medewerkers en vrijwilligers van het sporttoernooi. Binnen de Nederlandse afvaardiging testten vier sporters en twee begeleiders positief en zij moesten daarom in quarantaine.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.