Corona Premium Corner

Terwijl Fieldlab experimenteert, krijgt vaccineren eindelijk vaart

20 april 2021Leestijd: 3 minuten

Testreis zonder besmettingen

De vakantie naar Rhodos in het kader van de Fieldlab-experimenten is zonder besmettingen verlopen. De 188 deelnemers verbleven acht dagen in een vakantiepark op het Griekse eiland Rhodos om te onderzoeken of dergelijke vakanties weer veilig mogelijk zijn. Tijdens hun verblijf testten enkele vakantiegangers positief en moesten zij in quarantaine, maar na een hertest bleken zij toch niet besmet met het coronavirus. Alle deelnemers konden daarom volgens planning weer terug­vliegen naar Nederland, waar ze vijf dagen in isolatie moesten. In mei staat een testreis naar Gran Canaria op de planning, waarvoor zich enkele tienduizenden gegadigden hebben aangemeld.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.