Corona Premium Corner

Veilige evenementen en plannen vaccinatiepaspoort

03 maart 2021Leestijd: 3 minuten

Eerste evenementen

Na de eerste twee proefevenementen met vijfhonderd bezoekers zijn volgens de organisator Fieldlab Evenementen geen meldingen van besmetting binnengekomen. Bij het eerste – een congres in het Utrechtse Beatrix Theater – bleek weliswaar een besmette ­medewerker te hebben rondgelopen, maar deze had niemand anders besmet. Het tweede evenement betrof een voorstelling van cabaretier Guido Weijers. Ook daar zijn na afloop geen besmettingen vastgesteld, al lieten niet alle aanwezigen zich ­naderhand testen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.