Spiritueel Premium Corner

Levensfilosofie in verhaalvorm: Jonathan Sacks over Genesis

01 februari 2021Leestijd: 3 minuten

Hij was misschien wel de beroemdste joodse geestelijke ter wereld. De Brit Jonathan Sacks fungeerde decennialang als opperrabbijn van Groot-Brittannië, maakte deel uit van het Hogerhuis en genoot wereldwijd groot aanzien. De met prijzen en eredoctoraten overladen Lord Sacks was ook een onstuitbare veelschrijver. Totdat hij op 7 november 2020 op 72-jarige leeftijd overleed.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.