Corona Premium Corner

WHO onder vergrootglas en toch sneller vaccins voor huisartsen

21 januari 2021Leestijd: 3 minuten

Even paniek in Noorwegen

In Noorwegen stierven 33 mensen kort nadat zij het Pfizer-vaccin toegediend hadden gekregen. Omdat dertien van hen een onverwacht hevige reactie op het vaccin hadden, rees er twijfel over de keuze van de Noren om eerst de zwaksten te vaccineren. Maar uit onderzoek van het Noorse Instituut van Volksgezondheid blijkt dat er geen relatie is tussen de sterfgevallen en het vaccin. Het overlijden van deze ernstig zieke ouderen leidt in Noorwegen dus niet tot aanpassing van het vaccinatieprogramma.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.