Nieuwsoverzicht Premium Corner

Diep in de Amazone kapseist theorie van groepsimmuniteit

06 januari 2021Leestijd: 3 minuten

Testplicht reizigers blijft

Voor reizigers die naar Nederland komen, blijft het voorlopig verplicht om een negatieve coronatest te kunnen overleggen. Eerder zette de rechter een streep door de PCR-testplicht voor terugkerende Nederlanders omdat de wettelijke grondslag ervoor ontbreekt. De zaak was aangespannen door een jurist van de actiegroep Viruswaarheid, die zich verzet tegen de coronamaatregelen. Om ondanks die uitspraak de bestaande regels van kracht te houden, besloot het kabinet daarom om de testverplichting langs een omweg versneld in te voeren via de Tijdelijke wet maatregelen COVID-19. Ook de regel om na thuiskomst tien dagen in quarantaine te gaan, blijft overeind.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.